Мисия

Мисия

 

Когато решихме да създадем Portmoneto бяхме водени изцяло от факта, че по време на криза много хора имат нужда от професионална помощ и съвет как да управляват своите финанси. Много наши познати и приятели започнаха да ни търсят за съвет или просто въпроси като "Имам едни пари, в какво е по-добре да ги инвестирам? Да ги сложа ли на депозит? А коя банка ще ми препоръчате?" или "Как да изтегля кредит, а от коя банка?". Други питаха "Имам малко пари, дали да не погася кредита, че ме е страх да не вдигнат лихвата?", трети се оплакваха "Вдигнаха ми лихвата по кредита, дали да не рефинансирам от друга банка?".

Всичко това ни накара да се замислим. Тогава възникна идеята, че трябва да намерим начин да стигнем до повече хора. Нашата мисия включва не само да помогнем със съвет или да отговорим на някой въпрос, който ви тревожи, а и да ви дадем материали, с които да получите знания за вашите финанси.

Освен всичко ви даваме безплатна програма, която ще ви помогне да създадете и следите вашият бюджет. Това е изключително важно и е първата стъпка към вашето финансово здраве. Ние искаме не само да ви помогнем да стабилизирате вашите финанси, но и да започнете да натрупвате пари с цел да имате средства да посрещнете разходи като университета на вашите деца, ново жилище или достатъчно средства за вашето пенсиониране.

Ние търсим дългосрочно сътрудничество, защото част от нещата свързани с вашите пари ще отнемат много време. Например програмата за пенсиониране ще отнеме 15 или повече години. Ето защо трябва да се следи дълго време как се развиват нещата по тази програма. Ще работим заедно и ще направим всичко възможно да получите максимално от вашите средства.

Всичко това доведе до създаването на Portmoneto. Надяваме се да ви бъдем полезни.