Начало


Последни новини

Креди Суис потъва

Огромната международна банка Креди Суис е в тежко положение. Дали ще се спаси и този път или ще потъне? Ще последва ли ефект на доминото

Последни анализи

За смисъла и ползата от инвестициите

Много често си задаваме въпроса какво да правим с парите, които имаме. Едно изследване на JP Morgan дава някаква яснота по въпроса. Кога и в какво да инвестираме парите си и каква е ползата и доходността, която ще получим?

Нашите услуги

Спестяване и инвестиране

Съвети при спестяване и инвестиране. Какво искате да постигнете? Имате ли знанията за това как парите ви да работят за вас! Питайте!

Планиране, кредити и финанси

Знаете ли как да планирате вашият бюджет? Как да определите целите си? Как да поставите финансови цели, които да ви донесат печалба?

Бюджет и финанси

Знаете ли как да си направите бюджет? Как да го следите, как да изградите финансова дисциплина, която да ви донесе печалба в бъдеще?

Крипто активи и вашето богатство

Знаете ли как да управлявате вашето богатство? Какво знаете за крипто активите? Знаете ли как да избегнете капаните и да не загубите парите си?

От сайта

За мен

Имам над 30 години опит като икономист. От тях 23 години като банкер. 18 са годините, които съм прекарал на финановите пазари. 12 от тях като Трежъри на една от топ 10-те банки у нас (гръцка) по време на кризата и фалита на Гърция.

През 2011 основахме Универсална Консултантска Компания и заедно с АплаДизайн направихме Портмонето като страница за лични финанси с програма за управления на личния и семеен бюджет.

Deutsche Welle

Времето

SOFIA WEATHER

Анкета

Възможно ли е конфликта в Украйна да стане начало на 3-та Световна война?

Покажи резултата

Полезни съвети

Калкулатори