Новини

Г20 реши - "Няма ваксина - няма чужбина"

Публикувано от Administrator на Nov 30 2022
Новини >> Новини

На събирането на Г20 в Бали този месец "демократичното управлеине" на Г20 взе единодушно решение да се въведат "зелените сертификати" като задължителен документ за пътуване в чужбина, а на по-късен етап и като дигитално ID или да заменят паспорти и лични карти с този зелен сертификат. За много хора това може да не означава нищо, но всъщност означава, че:

  • няма ваксина - няма чужбина - или края на пътуванията по почивки в чужбина без ваксина
  • няма ваксина - няма лични документи (включително шофьорска книжка)
  • няма ваксина - няма банкова сметка - защото този сертификат ще вързан и към цифровите валути за плащане

Тоест, без ваксина (която вече е 100% доказано, че не спира вируса, не предпазва от вируса, но спомага за убийството на хора, които си слагат ваксини) човек просто няма да може да живее. Или казано по друг начин - принуждават ви да си сложите доброволно отрова, която може да ви убие (шанс за оцеляване около 60%).

Ювал Харари спомена, че ще се използват ваксините с две цели

  • първата е да "хакнат хората, които са ги сложили"
  • втората е да "намалят популацията колкото е възможно повече дори и с  до 95% ако е възможно, защото 95% от хората "не им трябвали" и били само консуматори без никаква полза". 

Естествено ако не знаете как да прочетете текста няма да разберете много, но ето ви го набързо преведен, а тук ще сложа и линк към декларацията - вижте точка 22 от нея!!!

Ето и цитираната точка 22:

22. Ние осъзнаваме, че широкообхватната имунизация срещу COVID-19 е глобално обществено благо и ще напреднем в усилията си да осигурим навременен, справедлив и универсален достъп до безопасни, достъпни, качествени и ефективни ваксини, терапевтични средства и диагностика (VTD). Признавайки приемането на Министерската декларация относно отговора на СЗО на пандемията от COVID-19 и готовността за бъдещи пандемии и Министерското решение относно Споразумението ТРИПС на 12-ата Министерска конференция на СЗО (MC12), ние отбелязваме, че не по-късно от шест месеца от на датата на Министерското решение относно Споразумението ТРИПС, членовете на СЗО ще вземат решение за разширяването му, за да обхване производството и доставката на диагностика и терапия на COVID-19. Ние оставаме ангажирани с внедряването на многосекторен подход One Health и подобряването на глобалното наблюдение, включително геномното наблюдение, с цел откриване на патогени и антимикробна резистентност (AMR), които могат да застрашат човешкото здраве. За да позволим глобалното наблюдение на патогените като част от нашия ангажимент за прилагане на IHR (2005 г.), ние насърчаваме споделянето на данни за патогени своевременно на споделени и надеждни платформи в сътрудничество със СЗО. Ние насърчаваме споделянето на ползи, произтичащи от използването на патогени в съответствие с приложимите национални закони.

Last changed: Nov 30 2022 на 6:15 PM

Обратно към списъка

Коментари

Няма коментари

Добавяне на коментар